Steunzolen

Steunzolen vervaardigd met de nieuwste 2D-techniek.

Met behulp van de nieuwste technieken maakt podotherapie Geldrop-Mierlo haar steunzolen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 2D-voetscan, die de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet.

Afhankelijk van het gebruik kunnen wij ook sport-steunzolen en veiligheids-steunzolen aanmeten.

Podotherapeutische zolen

Podotherapeutische zolen worden gebruikt voor het corrigeren van standsafwijkingen van de voeten en/of tenen en ter correctie van het looppatroon. Deze zolen worden tevens gebruikt ter ondersteuning en/of het drukvrij leggen van bepaalde delen van de voet en hebben invloed op de stand van knie, heup en rug. Deze therapiezolen worden ook wel Lavigne zolen genoemd. Van de voeten wordt een digitale scan gemaakt.

Podoposturale zolen

Dunne elementen van kurk (niet hoger dan 3mm) die in de zolen worden verwerkt beïnvloeden en prikkelen de zintuigen in de huid, spieren en pezen onder de voeten. Hierdoor zal er reflexmatig en neurologisch een (stands)verandering elders in het lichaam optreden. Onbegrepen klachten kunnen met deze therapie prima behandeld worden. Deze methode werd door de Franse neuroloog dr. Bourdiol ontwikkeld.

Contact 

06 19384013
Info@podotherapiegeldropmierlo.nl

Neemt u bij uw eerste afspraak het volgende mee:

geldig legitimatiebewijs

zorg verzekeringspas

verwijsbrief arts/specialist, (indien u via hen doorverwezen bent)

schoenen die u het meest draagt

sportschoenen