Ons team

In 2010 voegden wij onze kennis en specialiteiten bijeen en streken neer in het zojuist gerealiseerde Praktijkcentrum Emopad te Geldrop onder de naam Podotherapie Geldrop-Mierlo.

Martin Heijster

Allround Podotherapeut BSc • Podoposturaal therapeut

In de opleiding Podoposturaal therapeut maakte hij kennis met het idee dat standsveranderingen van de voeten lichamelijke klachten elders kunnen verlichten of doen verdwijnen en wilde zich verder bekwamen in voet- en houdingstherapie. Aansluitend volgde hij de opleiding Podotherapie aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven die met gunstig resultaat werd afgesloten.

Martin is werkzaam als podotherapeut en houdingstherapeut bij Podotherapie Geldrop-Mierlo, alwaar hij praktijkhouder is. Martin is tevens in paramedisch centrum ‘de kleine Dommel’ werkzaam als podotherapeut en houdingstherapeut. Een nauwe samenwerking met de fysiotherapie is onderdeel van de werkzaamheden die in 2022 tot stand is gekomen.

Vooral het werken met kinderen en mensen met een verstandelijke beperking heeft zijn speciale interesse. Daarnaast heeft Martin de opleiding Pedagogiek en Didactiek ingezet om zijn kennis en vaardigheden over te dragen aan enthousiaste collega’s en (medisch) pedicures die hij begeleidt als docent.

AGB: zorgverlener podotherapie
26100033
AGB: praktijkcode
26050553

Annemieke van de Vijfeyken

Allround Podotherapeut BSc • Reflexzonetherapeut • Allround huidspecialist

Is gestart met haar praktijk in 2001 als Reflexzone-therapeut met de Medische Basis Kennis (HBO niveau) op zak. Voeten en het medische trokken haar aandacht en snel breidde ze de praktijk uit met Pedicurebehandelingen gericht op risicovoeten (diabetes en reuma). Dermatologie en de werking van ons grootste orgaan ‘de huid’ volgden snel en na de basisopleiding Schoonheidsspecialist heeft zij diverse huidspecialisaties gevolgd zoals acne, definitief ontharen, lymfedrainage, shiatsu en cosmetische camouflage. Gedreven door meer kennis en kunde met betrekking tot voeten, houding en de mens heeft Annemieke de opleiding Podotherapie gevolgd en deze met goede resultaten afgesloten. Ze is erg geïnteresseerd in de behandeling van de hele mens en heeft een brede, holistische visie op het behandelen van diverse problemen. Naast het werk in de praktijk is zij werkzaam als geaccrediteerd docent en coördinator opleidingen bij opleidingscentrum Orca in Best. 

AGB: praktijk
26050553
AGB: podotherapie
26100032
AGB: alternatieve therapie
90006015
AGB: pers alternatieve therapie
900027073

Esmée Heijster

Medisch Pedicure • Schoonheidsspecialist • Visagist

Raakte geïnteresseerd in de (uiterlijke) zorg, aangestoken door haar ouders. Als veertienjarig meisje heeft ze de opleiding allround Nagelstyliste afgerond en daarna is ze de MBO-opleiding gaan volgen tot allround Schoonheidsspecialiste, Pedicure en Visagiste. In 2007 was Esmée Cosmétique een feit. Momenteel is ze naast haar werk in haar eigen salon in Mierlo werkzaam bij ‘Hof van Bethanië ‘ te Mierlo alwaar zij zich heeft gespecialiseerd in voetverzorging van de oudere, kwetsbare mens en behandeling van  risicovoeten. Esmée gaat voor Podotherapie Geldrop-Mierlo en Esmée Cosmétique  op huisbezoek als de mensen de praktijk door omstandigheden niet kunnen bezoeken. Esmée is medisch pedicure, dit is de hoogt opgeleide pedicure.

Esmée is ingeschreven bij Kwaliteitsregister Pedicures (KRP), bij ProCert en ProVoet

Ruben Heijster

Technisch Medewerker Zolen Lab

Ruben is gespecialiseerd in het vervaardigen van complexe zolen. 

Door jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen en kwaliteitsnormen te voldoen bent u verzekerd dat u de beste zorg ontvangt. 

Wij zijn trots op onze praktijk en blijven onze kwaliteit verbeteren. Daarvoor zijn wij aangesloten bij onderstaande beroeps- en brancheverenigingen. Door jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen en kwaliteitsnormen te voldoen bent u verzekerd dat u de beste zorg ontvangt. Dit betekent ook dat u de zorg meestal kunt declareren bij de zorgverzekeraar. De meeste behandelingen vallen onder de aanvullende zorg in uw polis. Enkele behandelingen zullen uit de basisverzekerde zorg komen.