Knie

Heeft u last van je knie? Blijf niet te lang doorlopen met de klacht en maak een afspraak met podotherapie Geldrop-Mierlo.

Tijdens het podotherapeutisch onderzoek wordt er gekeken naar de oorzaak van jouw klacht(en) en wordt er een behandeling voorgesteld. Wacht niet te lang, hoe sneller het probleem aangepakt wordt, des te groter de kans is op een volledig herstel! 

Veel voorkomende klachten

Aan de knieën zijn...

Dit is aanhechtingspijn van de pes anserinus. Deze pees is een aanhechtingsplek van binnenste bovenbeenspieren en bevindt zich aan de binnenzijde van knie, op deze plek komen drie pezen bij elkaar en lopen dan als één pees verder naar de aanhechting op het onderbeen. De klachten die kunnen optreden zijn pijn en lichte zwelling op de scheenbeen, binnen- voorzijde en onder de knie. Komt vaak bij zwemmers en langeafstandlopers voor, ook als complicatie bij knie-artrose. De behandeling bestaat uit het opheffen van de oorzaak, vaak kantelt de voet. Opheffen van de oorzaak door corrigerende podotherapeutische zolen en (sport-)schoenadvies. Samenwerking met een fysiotherapeut geniet de voorkeur.