Zolen

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. Met behulp van de nieuwste technieken maakt podotherapie Geldrop-Mierlo haar steunzolen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een drukmeetmat, deze meet tijdens het lopen gedetailleerd de voetdruk. Zo krijgt u altijd een steunzool op maat.

Verschillende
soorten zolen

Ook wel steunzolen of inlegzolen genoemd, kunnen u helpen om van uw voetklachten af te komen. De zolen ondersteunen uw banden, spieren en gewrichten om u beter en comfortabeler te laten lopen. Ook kunnen ze uw stand en looppatroon verbeteren. Podotherapeutische zolen worden specifiek voor uw voeten gemaakt. Hiervoor maken wij gebruik van zeer nauwkeurige scantechniek en een drukmeetmat voor loopanalyse. Voor sporters maken wij speciale sportzolen: deze bestaan uit een ander materiaal, voor een betere demping en grip te tijdens uw sportactiviteiten.

Schoenadvies

De schoenen waarop u loopt vormen de basis voor een succesvolle aanpak van uw voetproblemen. Zere voeten ontstaan vaak door het dragen van de verkeerde schoenen. De podotherapeut zal op basis van uw klachten een passend schoenadvies geven, eventueel in combinatie met een podotherapeutische zool.